Sales opleiding

Verwarmingslamp op ei

Sales opleidingen

Begin met beloftevolle mensen, train ze goed, stel de regels vast, communiceer met je sales team, motiveer hen en beloon hen. Als je die dingen goed doet kan het niet fout gaan.

Een groei- of veranderings-traject begint vaak bij sales audit en vervolgens sales recruitment. Na het vaststellen van de noden om uw objectieven te realiseren is het van cruciaal belang om via training te investeren in de passende mensen en dat op alle niveaus van de commerciële organisatie.

Eens de mensen met potentieel aan boord zijn, is het zaak om hen efficiënt te laten ontwikkelen tot motiverende sales managers en rendabele verkopers.

AUVENDOR TRAINT EN COACHT BEGINNENDE VERKOPERS TOT RENDABELE PRESTATIES

Verkopen is een vak. Iedereen die wil kan het leren. Verkoopmethodiek is grotendeels universeel. De basisprincipes komen altijd terug onafhankelijk van uw aanbod en van uw markt. En toch is verkopen meer dan het hanteren van de passende methode. 

De echtheid, de passie, de vreugde en de betrokkenheid van de persoon zelf zijn ook onmisbaar als factoren voor blijvend succes.

Auvendor biedt een reeks open trainingen met fieldopdrachten aan waarbij de deelnemers concepten en tactieken leren voor directe inzet in de praktijk.

  • In de basismodule gaat het over het aanleren en inoefenen.
  • In de module voor gevorderden ligt de nadruk op het aanscherpen van de efficiëntie en het verhoging van de performantie.

Ook een echt sales talent heeft baat bij het intensief trainen van de hard skills van de verkoop. Het liefst aan het begin van zijn loopbaan: telefonisch prospecteren, het opbouwen van gestructureerde verkoopgesprekken, de kunst van het vragen stellen, vlot een deal afsluiten, planning en voorbereiding van een geslaagde onderhandeling >> Link naar het volledige aanbod aan open trainingen.

AUVENDOR TRAINT SALES MANAGERS EN SALES COACHES

De ervaring leert dat de sales management aanpak, de leiderschapstijl en vooral de deal die men met zijn verkopers sluit het verschil maken.

Enerzijds is het scheppen van de juiste referentiekaders en het op heldere wijze vastleggen van passende doelen van groot belang. Anderzijds zal u er dankzij het op poten zetten van motiverende verloningssysteem in slagen om commercieel succes te behalen op lange termijn.

Passende communicatie strategie en effectieve field coaching zorgen voor herhaling en verspreiding van succes binnen uw onderneming.

Auvendor biedt een reeks open trainingen voor sales managers omtrent concrete aanpak voor het coachen van verkopers in praktijk om zo hun teamleden te motiveren en te laten uitblinken.

AUVENDOR BIEDT OOK TRAININGEN OP MAAT VAN UW ORGANISATIE 

Indien u plant een eerste verkoper aan te werven dan is het cruciaal om een goede start te nemen. Heeft u al meerdere verkopers in dienst dan is het nuttig om rond welbepaalde aspecten een eenduidige aanpak te ontwikkelen.

Of u wilt specifieke vaardigheden met het sales team trainen bijv. naar aanleiding van een geplande introductie van een nieuw product of service.

In overeenstemming met uw noden en wensen stellen wij een programma samen. Hoe dan ook leggen we daarbij sterk de nadruk op praktijkoefeningen met field coaching, dat is immers de Auvendor aanpak. 

De Auvendor trainingen kunnen deel uitmaken van een compleet traject in combinatie met bijvoorbeeld werving & selectie. De trainingen kunnen ook afzonderlijk worden aangeboden.

"Trainen en blijven trainen is investeren. Het doet respecteren en motiveren"