Sales management

Mannelijke verkoper met tools

Onze Diensten

Ons enig objectief is u te helpen groeien door u bij te staan in de commerciële organisatie, de aanstelling van een verkoper of de samenstelling en training van sales teams.

 

Auvendor biedt kennis en ervaring op het gebied van verkoop van complexe producten en diensten. Onze jarenlange ervaring in binnen -en buitenland met de vele deelaspecten van verkoop in technische bedrijven zal ook u op een of ander moment in de groei en ontwikkeling van uw bedrijf kunnen waarderen.

Onze vier bouwstenen kunnen elk op zich en in combinatie met elkaar resulteren in de passende ondersteuning voor uw bedrijf, uw situatie en uw ambities. 

 


Audit en advies

Vanuit een concrete en grondige analyse leren wij alles over uw bedrijf, wie u bent, van waar u komt en vooral waar u naartoe wilt. Deze kennis is de basis van een gezonde en vruchtbare samenwerking.

» lees meer
 


Advies bij aanstelling van commerciëlen

Wilt u verkopers aanstellen waarop u kunt verder bouwen dan gaat het erom mensen te selecteren met de passende 'mindset'. Auvendor assisteert u graag tijdens de eindrondegesprekken.
 

» lees meer

Hands-on sales management

Voor de uitbouw, wijziging of coaching van een team bleek al vaker onze regelmatige aanwezigheid op een bedrijf een nuttige optie. Aan een ritme van twee of drie dagen per week bijvoorbeeld kan op enkele maanden tijd heel wat bereikt worden.  

» lees meer

Training en coaching

We zorgen niet alleen dat u de mensen met de juiste grondhouding aan boord te krijgt, Auvendor tekent ook om hen passend te laten ontwikkelen. Met de juiste karakters rond tafel doen training en coaching wonderen. Op weg naar rendement zijn inoefenen van de fundamentele sales skills en het integreren van routines even belangrijk als talent.  

» lees meer